'Michael Schumacher bij bewustzijn na behandeling'

Michael Schumacher is volgens een verpleegster uit het Pompidou-ziekenhuis in Parijs bij bewustzijn. Dat is gemeld door Le Parisien. "Ik heb hem verzorgd en kan verzekeren dat hij bij bewustzijn is", aldus de verpleegster geciteerd door de Franse krant.

'Michael Schumacher bij bewustzijn na behandeling'
© Ferrari F1

Volgens het Franse medium werd Michael Schumacher afgelopen maandag behandeld. De Franse chirurg Philippe Menasche zou naar verluidt een stamceltransplantatie hebben uitgevoerd bij de zevenvoudig wereldkampioen.

De onthulling van de verpleegster laat overigens niets weten over de werkelijke toestand van de Formule 1-legende. Feitelijk heeft de familie van Michael Schumacher nog niets onthult over de gezondheid van Michael.

Het is overigens niet bekend of Michael Schumacher al voor de 'geheime behandeling' bij bewustzijn was. Dat is niet ondenkbaar, omdat vriend van de familie Jean Todt eerder samen met 'Schumi' een grand prix had gekeken. Naderhand onthulde Todt dat de 50-jarige Duitser wel degelijk iets meekrijgt van wat er om hem heen gebeurt. Toch is de onthulling van de Franse verpleegster goed nieuws.

In januari eerder dit jaar liet de familie in een verklaring weten dat Michael Schumacher de best mogelijke hulp krijgt en dat alles in het werk wordt gesteld om hem te helpen.Formule 1 podcast

Grand Prix Italië - Wat een race wat een race. Max moest achteraan starten en verremde zich voor de chicane. We hebben een mooi gevecht gezien tussen Leclerc en Hamilton die ronde lang met elkaar in gevecht waren.
Klik, beluister en GENIET