VT1 3 jul - 11:00
VT2 3 jul - 15:00
VT3 4 jul - 12:00
QUALI 4 jul - 15:00
RACE 5 jul - 15:10

'Michael Schumacher bij bewustzijn na behandeling'

'Michael Schumacher bij bewustzijn na behandeling'
© Ferrari F1

Michael Schumacher is volgens een verpleegster uit het Pompidou-ziekenhuis in Parijs bij bewustzijn. Dat is gemeld door Le Parisien. "Ik heb hem verzorgd en kan verzekeren dat hij bij bewustzijn is", aldus de verpleegster geciteerd door de Franse krant.

Volgens het Franse medium werd Michael Schumacher afgelopen maandag behandeld. De Franse chirurg Philippe Menasche zou naar verluidt een stamceltransplantatie hebben uitgevoerd bij de zevenvoudig wereldkampioen.

De onthulling van de verpleegster laat overigens niets weten over de werkelijke toestand van de Formule 1-legende. Feitelijk heeft de familie van Michael Schumacher nog niets onthult over de gezondheid van Michael.

Het is overigens niet bekend of Michael Schumacher al voor de 'geheime behandeling' bij bewustzijn was. Dat is niet ondenkbaar, omdat vriend van de familie Jean Todt eerder samen met 'Schumi' een grand prix had gekeken. Naderhand onthulde Todt dat de 50-jarige Duitser wel degelijk iets meekrijgt van wat er om hem heen gebeurt. Toch is de onthulling van de Franse verpleegster goed nieuws.

In januari eerder dit jaar liet de familie in een verklaring weten dat Michael Schumacher de best mogelijke hulp krijgt en dat alles in het werk wordt gesteld om hem te helpen.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.