Mercedes toont eerste foto's van haar nieuwe W11 F1-bolide

Mercedes toont eerste foto's van haar nieuwe W11 F1-bolide
© Mercedes F1

Mercedes AMG F1 vrijdagmorgen de eerste foto's van de W11 vrijgegeven. Op de foto's is een ranke en slanke Formule 1-bolide te zien, inclusief de nieuwe hoofdsponsor INEOS. Met deze auto moet Lewis Hamilton zijn zevende wereldtitel binnenslepen.

Ondanks dat de livery eerder deze week onthuld werd, is het toch een heel ander gezicht als het aangekondigde kleurenpalet op de nieuwe auto te zien is. De donkerrode kleur van INEOS breekt het zilver van de Mercedes W11 perfect en vormt een mooie combinatie met de rest van de kleuren.

 

 

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.