Mercedes-teambaas: "We gaan op de zelfde voet verder"

Mercedes-teambaas: "We gaan op de zelfde voet verder"
Foto: Toto Wolff (Mercedes-teambaas) - Bron: Mercedes AMG F1

Doordat Lewis Hamilton de overwinning in Japan veilig stelde en door de vierde plek van Valtteri Bottas staat Mercedes nu 145 WK-punten voor op Ferrari in het kampioenschap voor constructeurs, maar daardoor zal de benadering van het Mercedes-team niet anders zijn dan normaal.

Er liggen nog maximaal 172 punten te wachten, toch geeft Mercedes-teambaas Toto Wolff aan dat er niets zal veranderen in de aanpak. "We veranderen niets aan onze benadering van de overgebleven races", aldus Toto Wolff.

"We moeten er aan vasthouden om het per race te bekijken. We zitten nog steeds met een probleem en dat moeten we eerst leren begrijpen. We hebben nog steeds niet de overhand op onze direct rivalen [Ferrari en Red Bull Racing]."

"We hebben kunnen profiteren van de pech van Ferrari, maar daarom hoeven we ons zelf niet op de schouders te kloppen. In tegenstelling zelfs, benadrukt de Oostenrijker. "Ik denk dat we moeten blijven pushen om opdracht te voltooien."

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Wilt u hier adverteren? Laat u informeren over de mogelijkheden. U krijgt vandaag nog antwoord.
Vraag informatie aan
Volgende F1 Grand Prix
Oostenrijk
vrijdag 03 juli 2020
11:00 - 12:30Eerste vrije training
15:00 - 16:30Tweede vrije training
zaterdag 04 juli 2020
12:00 - 13:00Derde vrije training
15:00 - 16:00Kwalificatie
zondag 05 juli 2020
15:10 - 17:10Race
Meer GP Oostenrijk
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.