Mercedes-teambaas: "We gaan op de zelfde voet verder"

Doordat Lewis Hamilton de overwinning in Japan veilig stelde en door de vierde plek van Valtteri Bottas staat Mercedes nu 145 WK-punten voor op Ferrari in het kampioenschap voor constructeurs, maar daardoor zal de benadering van het Mercedes-team niet anders zijn dan normaal.

Mercedes-teambaas: "We gaan op de zelfde voet verder"
Foto: Toto Wolff (Mercedes-teambaas) - Bron: Mercedes AMG F1

Er liggen nog maximaal 172 punten te wachten, toch geeft Mercedes-teambaas Toto Wolff aan dat er niets zal veranderen in de aanpak. "We veranderen niets aan onze benadering van de overgebleven races", aldus Toto Wolff.

"We moeten er aan vasthouden om het per race te bekijken. We zitten nog steeds met een probleem en dat moeten we eerst leren begrijpen. We hebben nog steeds niet de overhand op onze direct rivalen [Ferrari en Red Bull Racing]."

"We hebben kunnen profiteren van de pech van Ferrari, maar daarom hoeven we ons zelf niet op de schouders te kloppen. In tegenstelling zelfs, benadrukt de Oostenrijker. "Ik denk dat we moeten blijven pushen om opdracht te voltooien."Formule 1 podcast GP Hongarije - Max start vanaf pole, een mooi gevecht met Lewis

Iedereen moet op het puntje van zijn stoel hebben gezeten tijdens de GP van Hongarije. Wat een race!
Klik, beluister en GENIET