Mercedes aan het werk om de Hamilton's auto klaar te krijgen

Lewis Hamilton crashte in de derde vrije training voor de Belgische Grand Prix. De Brit reed hard de bandenstapel in en vernielde daarmee de linker voorzijde van zijn Mercedes W10.

Mercedes aan het werk om de Hamilton's auto klaar te krijgen
© Mercedes F1

Het Duitse team laat weten dat ze er vol voor gaan om de auto van de Brit voor de kwalificatie gereed te krijgen. Op Twitter laat het team uit Stuttgart weten: "We zijn bezig om de voortrein te vervangen (wielophanging en bijbehorende onderdelen), voorvleugel, bargeboards en de vloer."

"Ondanks dat we hier met onverwachte zaken te maken hebben gekregen, geloven wij dat we de auto in gereedheid kunnen brengen voor de start van de kwalificatie", aldus de Duitse formatie op Twitter.

De kwalificatie begint om 15:00 uur Nederlandse tijd en er resteert dus de monteurs van het team van Mercedes moet vol aan de bak en niets mag tegenzitten. Als Lewis Hamilton kan deelnemen aan de kwalificatie is dat te danken aan de efficiëntie van het Duitse Formule 1-team.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


Formule 1 podcast

GP Abu Dhabi 2019 - Nabeschouwing: Hamilton en Verstappen sluiten jaar in stijl af.
Klik en beluister

0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2020 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.