Meerderen in paddock Mexico getroffen door virus

Meerderen in paddock Mexico getroffen door virus
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Meerdere mensen in de paddock Mexico zijn getroffen door een gastro-intestinaal virus; een virus wat bijzonder veel last veroorzaakt in de maag en darmen.

Een van de mensen die getroffen is is Pierre Gasly. De Fransman voelde zich zo ziek dat hij niet deelneemt aan het eerste deel van de derde vrije training. Naar verluidt neemt hij tijdens de laatste twintig minuten van VT3 plaats in de Toro Rosso, om zo toch nog iets te kunnen doen.

Onder de getroffen mensen in de paddock zijn ook andere coureurs, teamleden en journalisten. Hoogstwaarschijnlijk is er iets met het eten aan de hand geweest. Welke coureurs zijn getroffen door het virus is niet bekend. In ieder geval is Pierre Gasly die als enige niet de volle 60 minuten van VT3 zal rijden.

Update: Pierre Gasly heeft zojuist zijn opwachting gemaakt in de pitbox van Toro Rosso. En ja wel, hij liep in zijn overall rond. Hij zal straks in actie komen. Hij zal niet de beoogde 20 minuten in actie kunnen komen, omdat er nog iets meer dan een kwartier te gaan is.

F1-kalender 2020: Klik hier om de Formule 1-kalender in je mobiel of tablet te zetten. Super handig!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.