VT1uitslag
VT2uitslag
VT3AFGELAST
QUALIuitslag
RACE12 jul - 15:10

McLaren in gesprek met F1 over 'onzichtbare' Sainz

McLaren in gesprek met F1 over 'onzichtbare' Sainz
© McLaren F1

Carlos Sainz is allerminst blij met het feit dat hij en zijn auto nauwelijks in beeld zijn gebracht in 2019. De onzichtbaarheid is vervelend voor het McLaren-team, maar ook voor de sponsors van de Spanjaard zelf.

Het Formule 1-team van McLaren heeft diverse gesprekken gevoerd met de Formule 1 over hoe de auto's tijdens live uitzendingen in beeld in 2019 zijn gebracht.

McLaren doet het dit jaar goed en als vierde team in het kampioenschap zouden de bolides van de Britse renstal vaker in beeld moeten zijn. Zo vindt men bij McLaren. Na de Grand Prix van België klaagde Carlos Sainz dat zijn auto slechts vijftien seconden in beeld was geweest.

"Ik kan er niet te veel over zeggen, maar ik weer dat het team en de sponsors niet erg blij zijn met de situatie", aldus Carlos Sainz jr. De vader van de Spanjaard, rallylegende, Carlos Sainz senior, merkte na de race op Suzuka op dat "zijn zoon nog steeds onzichtbaar was."

McLaren's sponsormanager Daniel McEwan heeft toegegeven dat hij bezorgd is over de situatie. "We zijn er mee bezig", begint hij tegenover El Mundo Deportivo. "We voeren hierover gesprekken met de Formule 1."

"Het is belangrijk voor onze coureurs en partner. We werken continu met de Formule 1 om edit alles aan te passen en onze zichtbaarheid in de media te verbeteren."

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.