McLaren F1 onthult de MCL35 op donderdag 13 februari

Het Formule 1-team van McLaren trekt donderdag 13 februari 2020 het sluier van het strijdwapen, waarmee ze in 2020 het Formule 1-kampioenschap te lijf zullen gaan. Een en ander werd op bijzonder manier naar buiten gebracht.

McLaren F1 onthult de MCL35 op donderdag 13 februari
© McLaren F1

McLaren maakte de datum, waarop ze hun nieuwe strijdwapen (de opvolger van de MCL34) aan de pers vertonen, werd op een bijzonder manier naar buiten gebracht. Lando Norris zou het wachtwoord van het YouTube-kanaal van McLaren-Racing hebben ontdekt en startte bij wijze van grap een livestream om een rondleiding door de fabriek in Woking te geven. De Britse coureur viel hierbij een vertrouwelijke vergadering van de marketingafdeling binnen, waar de presentatie van de nieuwe auto werd besproken.

"Ik hoorde dat het op 13 februari was", zei Norris terwijl hij filmde met 'zijn mobiele telefoon', waarop er door de aanwezigen iet wat ongemakkelijk werd gereageerd. "Dat heeft Zak [Brown, de CEO van McLaren Racing] me verteld", vervolgt hij, voordat een paar seconden later de livestream wordt beëindigd. Niet veel later was er echter een formele bevestiging van McLaren dat de launch op 13 februari is en plaatsvindt in de fabriek in Woking.

Norris vormt ook in 2020 met Carlos Sainz Jr. het rijdersduo van McLaren.

AGENDA ONTHULLING F1-AUTO'S 2020

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


Formule 1 podcast

GP Abu Dhabi 2019 - Nabeschouwing: Hamilton en Verstappen sluiten jaar in stijl af.
Klik en beluister

0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2020 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.