'Max Verstappen weer volledig gefocust op nieuwe F1-seizoen'

'Max Verstappen weer volledig gefocust op nieuwe F1-seizoen'
© Twitter.com | @Max33Verstappen

Vandaag hadden de Indy 500 en de Formule 1 Grand Prix van Monaco verreden moeten worden. Voor beide evenementen werd een virtuele versie gepland. Zo won Fernando Alonso zaterdag de virtuele 500 mijl van Indianapolis en start vandaag de virtuele Grand Prix van Monaco om 19:00 uur Nederlandse tijd.

Ondanks dat Max Verstappen - uitkomend voor Team Readline - werd aangekondigd als deelnemer voor de race op het virtuele circuit van Donington in de Porsche Esport Supercup liet de Nederlander het evenement aan zich voorbij gaan. "Klopt, Max doet niet mee", liet Team Redline-simcoach Atze Kerkhof weten aan RN365. "Hij is zich weer volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe Formule 1-seizoen."

Max Verstappen heeft zijn simracing-aktiviteiten dus op een lager pitje gezet. Terwijl veel van zijn collega's uit de Formule 1 zich vanmiddag druk gaan maken om de eer tijdens de virtuele Grand Prix van Monaco, traint Verstappen zich weer het licht uit de ogen om op 5 juli, wanneer het F1-seizoen begint, klaar te zijn voor zijn ultieme poging de eerste Nederlandse wereldtitel binnen te slepen.

Max Verstappen liet bijna twee weken geleden al op Twitter weten dat hij zich weer volledig inzet om zo goed mogelijk in vorm te zijn voor de start van het nieuwe F1-seizoen. De herziene kalender is nog niet bekendgemaakt, maar naar verwachting wordt er ergens in de komende weken een nieuw raceschema wereldkundig gemaakt.

Door: Redactie0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.