Max Verstappen verwacht niet alleen tegen Leclerc te knokken

Max Verstappen heeft laten weten dat hij niet verwacht dat Charles Leclerc de enige coureur is waarmee hij in de toekomst zal vechten om de overwinningen. Er is meer veel meer talent volgens de Nederlander.

Max Verstappen verwacht niet alleen tegen Leclerc te knokken
© Getty Images/Red Bull Contentpool

In Oostenrijk kwam het eindelijk tot een treffen tussen Max Verstappen en Charles Leclerc. De zege op Red Bull Ring viel uiteindelijk ten prooi aan de Limburgse Red Bull-coureur. In hun karttijd kregen de twee kemphanen het regelmatig met elkaar aan de stok. In die tijd ging het hard tegen hard en niet alleen op de baan, maar ook daarnaast.

Intussen zijn de twee volwassener geworden en gaan ze naast de baan op respectvolle manier met elkaar om. "In die tijd zeiden we elkaar niet eens gedag, maar nu is dat anders geworden. We hebben respect voor elkaar, ook al lijkt dat niet zo", aldus Charles Leclerc.

Max Verstappen denkt dat het in de toekomst regelmatig tot een verhit gevecht op de baan komt met zijn rivaal Charles Leclerc. Maar niet alleen de Ferrari-coureur schaalt de Nederlander in als toekomst rivaal. Ook Lando Norris, George Russell en Alexander Albon ziet hij als concurrenten.

"Hij [Charles Leclerc, red.] is een geweldige coureur", zegt Verstappen tegen Motorsport-Total. "Maar ik verwacht niet alleen met hem te vechten, er zijn meer talenten, zoals Lando [Norris], mogelijk George [Russell] en misschien Alexander Albon, als ze de juiste auto krijgen, is het mogelijk dat ze het prima gaan doen."

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


Formule 1 podcast

GP Abu Dhabi 2019 - Nabeschouwing: Hamilton en Verstappen sluiten jaar in stijl af.
Klik en beluister

0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Volgende F1 Grand Prix
GP Australië
vrijdag 13 maart 2020
02:00 - 03:30Eerste vrije training
06:00 - 07:30Tweede vrije training
zaterdag 14 maart 2020
04:00 - 05:00Derde vrije training
07:00 - 08:00Kwalificatie
zondag 15 maart 2020
06:10 - 08:10Race
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.