VT117 jul - 11:00
VT217 jul - 15:00
VT318 jul - 12:00
QUALI18 jul - 15:00
RACE19 jul - 15:10

Max Verstappen verwacht niet alleen tegen Leclerc te knokken

Max Verstappen verwacht niet alleen tegen Leclerc te knokken
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Max Verstappen heeft laten weten dat hij niet verwacht dat Charles Leclerc de enige coureur is waarmee hij in de toekomst zal vechten om de overwinningen. Er is meer veel meer talent volgens de Nederlander.

In Oostenrijk kwam het eindelijk tot een treffen tussen Max Verstappen en Charles Leclerc. De zege op Red Bull Ring viel uiteindelijk ten prooi aan de Limburgse Red Bull-coureur. In hun karttijd kregen de twee kemphanen het regelmatig met elkaar aan de stok. In die tijd ging het hard tegen hard en niet alleen op de baan, maar ook daarnaast.

Intussen zijn de twee volwassener geworden en gaan ze naast de baan op respectvolle manier met elkaar om. "In die tijd zeiden we elkaar niet eens gedag, maar nu is dat anders geworden. We hebben respect voor elkaar, ook al lijkt dat niet zo", aldus Charles Leclerc.

Max Verstappen denkt dat het in de toekomst regelmatig tot een verhit gevecht op de baan komt met zijn rivaal Charles Leclerc. Maar niet alleen de Ferrari-coureur schaalt de Nederlander in als toekomst rivaal. Ook Lando Norris, George Russell en Alexander Albon ziet hij als concurrenten.

"Hij [Charles Leclerc, red.] is een geweldige coureur", zegt Verstappen tegen Motorsport-Total. "Maar ik verwacht niet alleen met hem te vechten, er zijn meer talenten, zoals Lando [Norris], mogelijk George [Russell] en misschien Alexander Albon, als ze de juiste auto krijgen, is het mogelijk dat ze het prima gaan doen."

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Volgende F1 Grand Prix
Hongarije
vrijdag 17 juli 2020
11:00 - 12:30Eerste vrije training
15:00 - 16:30Tweede vrije training
zaterdag 18 juli 2020
12:00 - 13:00Derde vrije training
15:00 - 16:00Kwalificatie
zondag 19 juli 2020
15:10 - 17:10Race
Meer GP Hongarije
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.