Max Verstappen tijdens de race: 'Komt er misschien nog regen?'

Max Verstappen heeft knap de derde plaats behaald zijn de F1 Grand Prix van België. De Nederlander koos na de start de binnenkant van de bocht en bleef zo een uitvalbeurt bespaard.

Max Verstappen tijdens de race: 'Komt er misschien nog regen?'
©Getty Images / Red Bull Contentpool

Nadat Verstappen in de eerste ronde na de start meteen zijn voorganger Romain Grosjean kon verschalken kwam hij al snel op plek vier te rijden. Want ook Kimi Räikkönen was slachtoffer geworden in de nasleep van de crash in bocht 1.

Enkele ronden later passeerde de Nederlandse Red Bull-coureur op vrij eenvoudige wijze beide Racing Point-coureur, Sergio Pérez en Esteban Ocon. Beide heren waren vanaf de tweede startrij aan hun race begonnen.

Vervolgens reed Max Verstappen als derde rond in de race en die positie behield hij op eenvoudige wijze. Zo eenvoudig dat Verstappen op een gegeven moment over de boardradio vroeg: 'Is er toevallig nog regen in aantocht?'

Max Verstappen verveelde zich stierlijk in niemandsland, ook al was hij daar erg blij mee. Maar een beetje meer actie was wel wenselijk geweest naar de smaak van de Red Bull-coureur. Zowel Lewis Hamilton als Sebastian Vettel waren volledig onaantastbaar voor de Red Bull van Verstappen.Formule 1 podcast GP Hongarije - Max start vanaf pole, een mooi gevecht met Lewis

Iedereen moet op het puntje van zijn stoel hebben gezeten tijdens de GP van Hongarije. Wat een race!
Klik, beluister en GENIET