Max Verstappen rijdt eerste ronden in de Red Bull RB16

Max Verstappen rijdt eerste ronden in de Red Bull RB16
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Max Verstappen heeft woensdag rond het middaguur de eerste ronden in de nieuwe F1-bolide va Red Bull Racing gereden. Op het circuit van Silverstone reed de Nederlander enkele ronden in zijn nieuwe Red Bull-auto, die de naam RB16 meekreeg.

Eerder vandaag liet Red Bull Racing al een foto van de nieuwe Formule 1-auto van Max Verstappen en Alex Albon zien. De nieuwe werkplek van het Red Bull-rijderspaar ziet er op het eerst oog niet veel anders uit dan zijn voorganger, de RB15. Toch zijn er enkele belangrijke wijzigingen doorgevoerd door de Oostenrijkse renstal.

In tegenstelling tot vorig jaar reed Max Verstappen vandaag niet in een gecamoufleerde Red Bull-auto, maar was hij in vol ornaat te bewonderen. Er zullen vandaag in de loop van de middag en avond meer foto's beschikbaar komen, en misschien zelfs een videofragment.

Klik hier als je de Red Bull RB16 van dichter bij wil bekijken.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.