Max Verstappen na derde tijd: "Best tevreden na eerste dag"

Max Verstappen sloot de vrijdag af als derde man op de baan. Na de tweede training toonde de Nederlander zich best tevreden. De Nederlander leek zich in de tweede training niet bezig te houden met het rijden van de snelle ronden.

Max Verstappen na derde tijd: "Best tevreden na eerste dag"
©Red Bull

Max Verstappen heeft de derde tijd gereden in de laatste vrije training op vrijdag. De Nederlander liet achteraf weten dat er veel ronden zijn gereden op Albert Park Street Circuit. Verstappen was best wel tevreden met het verloop van de eerste dag. Zo liet hij weten.

"Ik ben best tevreden over hoe de eerste dag is verlopen. We hebben veel ronden gereden en de rondetijden waren volgens mij ook niet al te slecht, al zag Mercedes er wel heel snel uit. Ze hebben hun huiswerk duidelijk goed gedaan. Wij hebben nog wat werk te doen en veel te analyseren", aldus Verstappen.

"Over het geheel genomen voelde de wagen prima aan. Er zijn altijd dingen die je nog kunt verbeteren en daar gaan we vanavond dan ook naar kijken. Wat de motor betreft waren er geen problemen. Die liep heel soepel en deed het goed”, aldus Verstappen.

Een vraag die velen bezighoudt is, is Red Bull sneller dan Ferrari? Verstappen beantwoordt die vraag met: "Dat zien we morgen wel. We kunnen alleen maar naar onszelf kijken en we kunnen nog niet tevreden zijn. Er zijn zeker dingen die we nog moeten verbeteren, maar dat geldt voor iedereen. Dit was nog maar de eerste dag van het seizoen."Formule 1 podcast

Grand Prix Singapore - Lucas Degen, Jeroen Demmendaal, Jeroen Scholte en Charrel Jalving blikken vooruit op de aanstaande Grand Prix, die van Singapore op het Marina Bay Street stratencircuit. We hebben het over de crashgate, de startcrash Verstappen met Ferrari’s en Verstappen says NO!
Klik, beluister en GENIET