Max Verstappen: "Mooi om dit aan de fans te laten zien"

Eerder dit jaar maakte Red Bull Racing op diverse plekken in het westen van Nederland opnames in de aanloop naar de Dutch Grand Prix. Helaas is de F1-race op Circuit Zandvoort voorlopig nog uitgesteld, maar toch is het erg leuk om de beelden nu te kunnen bekijken. Dat laat Max Verstappen weten.

Max Verstappen: "Mooi om dit aan de fans te laten zien"
© Rutger Pauw/Red Bull Contentpool

De Red Bull-bolides van het duo rolden uit een zeecontainer, waarna ze richting Maasland, Scheveningen, Den Haag en Zandvoort reden. Compleet met commentaar voorzien door de heren zelf, is dit een bijzonder leuke video geworden.

"In een tijd dat we niet kunnen racen, is het mooi om dit aan de fans te laten zien", laat Max Verstappen optekenen op zijn eigen website. "Het idee hiervoor komt van Red Bull en het is geweldig om iedereen iets van Nederland te kunnen laten zien met deze Dutch Road Trip. Het is erg bijzonder en alleen Red Bull doet zulke dingen. Gewoonlijk zie je Formule 1-auto’s alleen op een circuit, maar wij rijden ook op gekke plekken zoals in de sneeuw of op het strand."

"Het is een unieke ervaring dat mensen dit door het hele land thuis hebben kunnen zien", vervolgt Verstappen. "Bovendien heb ik nog een paar ronden op het vernieuwde Circuit Zandvoort kunnen rijden, dus daar ben ik erg blij mee! Natuurlijk kijken we er enorm naar uit om weer te kunnen gaan racen zodra het veilig is. Dat is wat we allemaal willen. We keken allemaal erg uit naar een thuisrace in Nederland. Voor nu hoop ik dat iedereen van deze video geniet."

Klik hier om de video van Red Bull Racing te bekijken.

 

Gerelateerde onderwerpen Formule 1Alexander AlbonDutch F1 GPDutch Grand PrixF1 GP NederlandF1 GP Nederland 2020F1 GP Nederland 2021Formule 1 2020Formule 1 2021Max VerstappenRed Bull F1
Net binnen
Lees meer racenieuws
F1 Grand Prix 2021
Up Next
Emilia-Romagna
vrijdag 16 april
Eerste vrije training
11:30 - 12:30
Tweede vrije training
15:00 - 16:00
zaterdag 17 april
Derde vrije training
12:00 - 13:00
Kwalificatie
15:00 - 16:00
zondag 18 april
Race
15:00 - 17:00
Meer Emilia-Romagna GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.