Max Verstappen legt alleen de focus op zeges en de titel

Max Verstappen stijgt de laatste races boven zichzelf uit. Er staat geen maat op de Nederlander, die wordt gezien als een van de weinige coureurs die het Lewis Hamilton lastig kan maken. Jos Verstappen, vader van Max, denkt dat Hamilton door zijn zoon onder druk wordt gezet.

Max Verstappen legt alleen de focus op zeges en de titel
© Getty Images/Red Bull Contentpool

"Als je kijkt wat voor races Max heeft gereden, denk ik niet dat je verrast kan zijn", aldus Jos Verstappen tegenover het officiële kanaal van de sport. De voormalig Formule 1-coureur denkt ook dat zijn zoon Hamilton en Mercedes onder druk heeft gezet.

"Je kan dat opmaken uit de dingen die Hamilton zegt", vervolgt Verstappen. "Waarom zou hij reageren op de geruchten? Hij zegt dat de Honda-motor nu beter is dan die van Mercedes, maar dat is denk ik nog niet het geval, vooral op de rechte stukken niet."

Na het behalen van zijn eerste poleposition in de Formule 1 was Max Verstappen niet echt onder de indruk. Volgens vader Jos heeft dat te maken dat zijn zoon er cool onder blijft. "Max heeft er niet met mij over gesproken. Het maakt hem niet uit. Hij is totaal niet geïnteresseerd in dat soort zaken."

Volgens Jos Verstappen legt Max alleen maar de focus op zeges pakken en het wereldkampioenschap winnen.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


Formule 1 podcast

GP Abu Dhabi 2019 - Nabeschouwing: Hamilton en Verstappen sluiten jaar in stijl af.
Klik en beluister

0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Volgende F1 Grand Prix
GP Australië
vrijdag 13 maart 2020
02:00 - 03:30Eerste vrije training
06:00 - 07:30Tweede vrije training
zaterdag 14 maart 2020
04:00 - 05:00Derde vrije training
07:00 - 08:00Kwalificatie
zondag 15 maart 2020
06:10 - 08:10Race
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.