VT1 3 jul - 11:00
VT2 3 jul - 15:00
VT3 4 jul - 12:00
QUALI 4 jul - 15:00
RACE 5 jul - 15:10

Max Verstappen legt alleen de focus op zeges en de titel

Max Verstappen legt alleen de focus op zeges en de titel
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Max Verstappen stijgt de laatste races boven zichzelf uit. Er staat geen maat op de Nederlander, die wordt gezien als een van de weinige coureurs die het Lewis Hamilton lastig kan maken. Jos Verstappen, vader van Max, denkt dat Hamilton door zijn zoon onder druk wordt gezet.

"Als je kijkt wat voor races Max heeft gereden, denk ik niet dat je verrast kan zijn", aldus Jos Verstappen tegenover het officiële kanaal van de sport. De voormalig Formule 1-coureur denkt ook dat zijn zoon Hamilton en Mercedes onder druk heeft gezet.

"Je kan dat opmaken uit de dingen die Hamilton zegt", vervolgt Verstappen. "Waarom zou hij reageren op de geruchten? Hij zegt dat de Honda-motor nu beter is dan die van Mercedes, maar dat is denk ik nog niet het geval, vooral op de rechte stukken niet."

Na het behalen van zijn eerste poleposition in de Formule 1 was Max Verstappen niet echt onder de indruk. Volgens vader Jos heeft dat te maken dat zijn zoon er cool onder blijft. "Max heeft er niet met mij over gesproken. Het maakt hem niet uit. Hij is totaal niet geïnteresseerd in dat soort zaken."

Volgens Jos Verstappen legt Max alleen maar de focus op zeges pakken en het wereldkampioenschap winnen.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.