Max Verstappen: "Klaar om alles te geven in Hongarije"

Max Verstappen heeft na zijn zege in Duitsland bloed geroken en de Nederlander is erop gebrand om de eerste helft van het GP-seizoen 2019 in Hongarije passend af te sluiten.

Max Verstappen: "Klaar om alles te geven in Hongarije"
© Getty Images/Red Bull Contentpool

In de vooruitblik van Red Bull Racing laat Max Verstappen weten dat hij reikhalzend uitkijkt naar het Hongaarse GP-weekend. "Ik hou van de Hungaroring, het is een van mijn favoriete circuits en ik kijk ernaar uit om er weer te racen", steekt Verstappen van wal.

"Het is een technisch circuit en je moet hier echt de apex raken om goed uit te komen voor iedere bocht. Omdat het rechte stuk niet erg lang is is de exit van de laatste bocht erg belangrijk, omdat je dan met de juiste snelheid aan het rechte stuk begint."

Na de zege in Oostenrijk en Duitsland is de sfeer bij Max Verstappen en binnen het Oostenrijkse team supergoed. Aangezien de laatste updates aan de RB15 erg goed hebben geholpen en de mechanische grip enorm is verbeterd lijkt niets de Nederlander in de weg te staan om ook op de Hungaroring te vlammen.

"Het team kijkt altijd erg uit naar deze race en normaal gesproken is het een van de heetste races van het jaar, en de baan ligt ons goed. Duitsland was een van de gekste en moeilijkste races ooit voor me, maar het was geweldig om daar aan het langste eind te trekken", aldus de Limburger.

"We hebben als team goed samengewerkt en het is geweldig dat de pitcrew opnieuw het wereldrecord verbrak, ondanks dat ze liefst negen stops uit moesten voeren. Ik ben klaar om in Hongarije alles te geven, in de laatste race voor de zomerstop."Formule 1 podcast GP Hongarije - Max start vanaf pole, een mooi gevecht met Lewis

Iedereen moet op het puntje van zijn stoel hebben gezeten tijdens de GP van Hongarije. Wat een race!
Klik, beluister en GENIET