Max Verstappen kijkt reikhalzend uit naar de Jumbo Racedagen

Max Verstappen kijkt reikhalzend uit naar de Jumbo Racedagen
©Red Bull
18 apr 2019 - 06:43
Ries Boogert
DELEN

Volgende maand staan de Jumbo Racedagen op de kalender. Op Circuit Zandvoort worden op 18 en 19 mei de onderdelen van de vierde editie van het grootste Nederlandse racespektakel afgewerkt. Naast Max Verstappen zal ook zijn Red Bull-teamgenoot Pierre Gasly zijn opwachting maken in Zandvoort.

Jumbo organiseert in samenwerking met Max Verstappen Management, Red Bull Nederland en Circuit Zandvoort op 18 en 19 mei de vierde editie van de Jumbo Racedagen op het historische circuit in Noord-Holland en het belooft weer een enorm succes te worden.

Ook Max Verstappen kijkt nu al reikhalzend uit naar de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort. "Ik denk dat het altijd mooi is om terug te komen naar Nederland, ook voor de fans die niet naar een Grand Prix kunnen gaan. Als dat dan ook nog kan met een V8-motor, die net wat beter klinkt dan een V6, maakt dat het alleen maar mooier. Hopelijk kunnen we weer wat nieuwe fans naar de Formule 1 trekken. Het blijft altijd een super mooi evenement om mee te maken", aldus Verstappen op zijn eigen website.

Ook Jumbo CEO Frits van Eerd vindt het een uniek evenement: "Het gebeurt nergens anders op deze manier, vooral als je ziet hoe mooi wij het merk Jumbo kunnen versleutelen in de autosport. Je hebt 100.000 mensen die op het evenement afkomen. Er zijn heel wat organisatoren van Grands Prix die zijn hartstikke jaloers zijn op de bezoekersaantallen die wij voor een demonstratie krijgen, iets waar zij een heel raceweekend voor moeten organiseren", aldus de Nederlandse autocoureur.

Uiteraard was er tijdens het gesprek ook aandacht voor de Jumbo Racedagen in mei. Met de Racedagen wil Jumbo haar klanten de gelegenheid geven om Max Verstappen en andere wereldtoppers van dichtbij in actie te zien. Aston Martin Red Bull Racing en haar coureurs Pierre Gasly en Max Verstappen zijn de grote publiekstrekkers tijdens dit familie-evenement. Er is echter voor de bezoekers nog veel meer te zien en te doen op het circuit van Zandvoort!

Er zijn beide dagen diverse spectaculaire race-onderdelen op de baan te zien, zoals FIA WTCR met de beste tourwagencoureurs ter wereld, MAXX Formula met voormalig Formule 1-bolides en vlammende youngtimers en razendsnelle superkarts. Ook zijn er stuntshows, freestyle motorcross shows van FMX4EVER en er is weer volop entertainment en lekker eten voor de hele familie.

DELEN
Meer nieuws
MEEST GELEZEN
GP van Spanje over
dgn uur min sec
F1 GP Spanje
vrijdag 10 mei 2019
1e Vrije Training11:00 - 12:30
2e Vrije Training15:00 - 16:30
zaterdag 11 mei 2019
3e Vrije Training12:00 - 13:00
Kwalificatie 15:00 - 16:00
zondag 12 mei 2019
Race 15:10 - 17:10
Montmeló / F1-weer
Circuit de Barcelona-Catalunya / 4,655 km
Race: 66 ronden / 307,104 km
F1 kalender 2019 downloaden
MEEST GELEZEN