Max Verstappen in Hockenheim: "Op de baan blijven en gas geven"

Max Verstappen in Hockenheim: "Op de baan blijven en gas geven"
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Max Verstappen weet nog niet hoe zijn RB15 het zal doen in de regen. En dit geldt natuurlijk voor alle coureurs. De laatste Formule 1-race in de regen was die van Singapore 2017. Dus iedereen zal de eerste ronden 'op eieren rijden'.

Max Verstappen denkt overigens niet dat hij voordeel kan halen uit het feit dat hij en Lewis Hamilton eerder dit jaar op Paul Ricard de regenbanden heeft getest voor Pirelli. "Dit is ander asfalt en op Paul Ricard scheen de zon, dus de banden kwamen sneller op temperatuur", aldus Max Verstappen vlak voor de race in Hockenheim.

Op de vraag van Ziggo Sport's Jack Plooij of hij een plan heeft voor de race, antwoordde Verstappen: "Op de baan blijven en gas geven."

De installatie ronde voor de Grand Prix van Duitsland begint overigens van achter de safety car.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.