Max Verstappen helder: "Niemand rijdt in mijn auto"

Max Verstappen won vorige week de Grand Prix van Maleisië, maar de Nederlander kreeg het - ook al leek dat wel zo - niet cadeau. Na de race in Sepang werd duidelijk dat hij ziek was en niet een heel klein beetje. Verstappen had een griepje meegenomen naar Azië. Inmiddels voelt Max Verstappen zich weer een stuk beter, zo meldt het AD.

Max Verstappen helder: "Niemand rijdt in mijn auto"
Foto: Max Verstappen #33 (Red Bull) - Bron: Red Bull Racing

Verstappen heeft overigens geen moment getwijfeld of hij wel deel zou nemen aan de voorlaatste Aziatische Formule 1-race van 2017. "Met een gebroken been stap ik zelfs nog in, niemand anders rijdt in mijn auto. Maar ziek was ik wel. Dus uitrusten leek me richting de volgende race hier in Japan even het beste", aldus Verstappen.

"Ik voelde me na de race in Maleisië zo slecht. En meteen doorvliegen naar Japan was ook niet fijn. Dus in Tokio heb ik bijna alleen maar geslapen", vertelt Verstappen aan AD-journalist Arjan Schoute.

Lees hieronder verder

Verstappen heeft de race nauwelijks teruggezien en het is maar zeer de vraag of dat nog gaat gebeuren, "Na de eerste vier rondjes is het toch alleen maar saai", lacht Verstappen.

Gerelateerde onderwerpen Formule 1F1 GP JapanF1 GP MaleisiëMax VerstappenRed Bull F1
F1 Grand Prix 2021
Up Next
Bahrein
vrijdag 26 maart
Eerste vrije training
12:00 - 13:30
Tweede vrije training
16:00 - 17:30
zaterdag 27 maart
Derde vrije training
13:00 - 14:00
Kwalificatie
16:00 - 17:00
zondag 28 maart
Race
16:10 - 18:10
Meer Bahrein GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.