VT1 9 okt - 11:00
VT2 9 okt - 15:00
VT310 okt - 12:00
QUALI10 okt - 15:00
RACE11 okt - 15:10

Video: Max Verstappen geeft zijn pet weg aan vrijwilliger op Spa

Video: Max Verstappen geeft zijn pet weg aan vrijwilliger op Spa
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Max Verstappen heeft zich al van meerdere kanten laten zien. En afgelopen weekend liet hij zich van een wel heel sympathieke kant zien. Nadat hij de pers na de race te woord had gestaan en terug liep naar het motorhome van Red Bull liep hij een vrijwillige marshall van het Circuit Spa-Francorchamps tegen het lijf.

Het is duidelijk dat de man de Red Bull-coureur aansprak - wat hij zei of vroeg is niet bekend. Maar Max Verstappen bedacht zich geen moment een deed zijn eigen pet af en gaf hem aan de man. Een erg sympathieke actie, en de marshall was er erg blij mee.

Vacature - MotorsportZ is op zoek naar F1-schrijftijgers (m/v) die autosport in hun aderen hebben vloeien en alles willen weten. Wat we onder andere nodig hebben zijn mensen van tenminste 16 jaar oud die in goed Nederlands een mooi en boeiend stukje kunnen schrijven. Geïnteresseerd of ken jij zo iemand? Check hier de vacature.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om mee te praten heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.