Martin Brundle looft Max Verstappen om prestatie in Singapore

Sky Sports-verslaggever Martin Brundle is van mening dat de prestatie van Max Verstappen, door als tweede over de meet te komen in Singapore, indrukwekkender dat de overwinning van Lewis Hamilton.

Martin Brundle looft Max Verstappen om prestatie in Singapore
©Getty Images / Red Bull Contentpool

In zijn wekelijkse column op Sky Sports looft de voormalig Formule 1-coureur de Nederlander om met minder vermogen zo goed te presteren in Singapore. "Als je de motorproblemen en het mindere vermogen van Verstappen naast de prestatie van Hamilton legt, dan was de tweede plek van Verstappen in de kwalificatie misschien nog wel indrukwekkender", aldus Martin Brundle.

"Ik zou hen [Max Verstappen en Lewis Hamilton] in de toekomst echt vaker wiel aan wiel zien race", aldus de hoopvolle Brit.

Waar Brundle ook erg van onder de indruk was, is de perfect uitgevoerde pitstopstrategie van Red Bull Racing. "Dankzij het verkeer, in dit geval [Sergio] Pérez, kon Verstappen door een snelle pitstop naast Vettel de baan op komen. Verstappen won het gevecht omdat hij aan de binnen kant zat en Vettel aan zijn titelkansen moest denken."

Gerelateerde onderwerpen Formule 1F1 GP Singapore 2018Lewis HamiltonMartin BrundleMax VerstappenRed Bull F1Sebastian Vettel
Net binnen
Lees meer racenieuws
F1 Grand Prix 2021
Up Next
Bahrein
vrijdag 26 maart
Eerste vrije training
12:30 - 13:30
Tweede vrije training
16:00 - 17:00
zaterdag 27 maart
Derde vrije training
13:00 - 14:00
Kwalificatie
16:00 - 17:00
zondag 28 maart
Race
17:00 - 19:00
Meer Bahrein GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.