VT1uitslag
VT2uitslag
VT3AFGELAST
QUALIuitslag
RACEuitslag

Magnussen en Grosjean nagenoeg 'onzichtbaar' in Monaco

Magnussen en Grosjean nagenoeg 'onzichtbaar' in Monaco
©Haas F1 Media

Onzichtbaar. Dat is het enige woord dat op dit moment past bij het team van Haas F1. Magnussen kwam als dertiende over de finish en Grosjean deed dat als vijftiende. Niet dat dit aan de successen van de heren te wijten was, maar aan de uitvallers in de wedstrijd.

Magnussen startte vanaf P19 en Grosjean vanaf P18. Met verstappen op P20 verwachtte een ieder wel wat vuurwerk bij de start. Niets was minder waar. De start was vrij gemakkelijk en gemoedelijk want Verstappen was er in een paar seconden al voorbij. Waarom? Volgens Magnussen was het team kansloos. “We hopen de race te finishen end at er een hoop dingen gebeuren aan de kop van het veld. We hebben op zich wel een goede auto, maar wel met schade. Er zijn geen nieuwe onderdelen, alleen maar onderdelen voor het nieuwe design voor de toekomstige races.”

Dat er geen onderdelen waren heeft alles te maken met budgetten. Als een coureur een paar keer een auto in de hekken parkeert is het geld uiteindelijk op, dus werd het dus roeien met de riemen die het team had. Normaal gesproken speelt de regie nog wel eens in op wat mooie, soms ondoordachte acties van Magnussen, maar ook dit keer was er totaal geen actie. Kleurloos dus in alle opzichten. Dat belooft wat voor de volgende races.

Door: Kris Souverijn0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.