Lucas Auer en Antonio Giovinazzi in actie in Singapore

Lucas Auer en Antonio Giovinazzi in actie in Singapore
Foto: Lucas Auer (Force India) Hongarije tests 2017 - Bron: Force India Media

Vorige week vrijdag was het de beurt aan Antonio Giovinazzi om tijdens de eerste vrije training voor de Grand Prix van Italië in actie te komen voor het team van Haas. Omdat er regen voorspeld was leek het de teamleiding verstandiger om Kevin Magnussen tijdens die eerste vrije training in actie te laten komen.

Maar nu krijgt de jonge Italiaan toch zijn kans en wel op het stratencircuit in Singapore. De runnerup van het GP2-kampioenschap 2016 zal volgende week vrijdag in de Haas plaatsnemen om tijdens de eerste vrije training op vrijdag zijn rondjes te rijden, zo werd woensdag door Haas F1 bekend gemaakt via Twitter.

Antonio Giovinazzi is niet de enige reserve/test-coureur die volgende week vrijdag in Singapore in actie komt. Eerder maakte Toro Rosso dat Indonesiër Seans Gelael ook in actie zal komen op Marina Bay Street Circuit.

Daarnaast komt ook DTM-coureur Lucas Auer in actie op vrijdag. Hij zal plaatsnemen in een Force India. Lucas Auer, uitkomend in het DTM-seizoen voor Mercedes, staat momenteel met 99 punten op de zesde plek in het DTM-kampioenschap.

Door: Redactie0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.