Lewis Hamilton snoept de overwinning van Leclerc, Verstappen P4

Lewis Hamilton snoept de overwinning van Leclerc, Verstappen P4
©Mercedes F1

Wat een race! Lewis Hamilton heeft de Grand Prix van Bahrein op zijn naam gezet. De Britse wereldkampioen kreeg de overwinning in de schoot geworpen, nadat de Charles Leclerc over de boordradio riep 'Ik verlies vermogen'...

Lewis Hamilton heeft zijn eerste overwinning gepakt van 2019. De Britse Mercedes-coureur kreeg de overwinning zo goed als in de schoot geworpen, nadat Ferrari-coureur Leclerc over de boardradio riep dat hij geen vermogen meer had.

Nadat de Renault-rijders voor een gele en uiteindelijk voor de safety car zorgden, kwam het trio Hamilton, Bottas en Leclerc als podium over de eindstreep. Max Verstappen eindigde de woenstijnrace als als vierde en moest zijn meerdere erkennen in de macht van die wedstrijdleiding, lees de FIA.

Later meer.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.