Lewis Hamilton snoept de overwinning van Leclerc, Verstappen P4

Wat een race! Lewis Hamilton heeft de Grand Prix van Bahrein op zijn naam gezet. De Britse wereldkampioen kreeg de overwinning in de schoot geworpen, nadat de Charles Leclerc over de boordradio riep 'Ik verlies vermogen'...

Lewis Hamilton snoept de overwinning van Leclerc, Verstappen P4
©Mercedes F1

Lewis Hamilton heeft zijn eerste overwinning gepakt van 2019. De Britse Mercedes-coureur kreeg de overwinning zo goed als in de schoot geworpen, nadat Ferrari-coureur Leclerc over de boardradio riep dat hij geen vermogen meer had.

Nadat de Renault-rijders voor een gele en uiteindelijk voor de safety car zorgden, kwam het trio Hamilton, Bottas en Leclerc als podium over de eindstreep. Max Verstappen eindigde de woenstijnrace als als vierde en moest zijn meerdere erkennen in de macht van die wedstrijdleiding, lees de FIA.

Later meer.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.