VT1uitslag
VT2uitslag
VT3AFGELAST
QUALIuitslag
RACEuitslag

Lewis Hamilton nog niet helemaal oké, "maar ik kom er wel"

Lewis Hamilton nog niet helemaal oké, "maar ik kom er wel"
© Mercedes F1

Vorige week was Lewis Hamilton een beetje ziekjes, maar in een gesprek met de internationale media laat de leider in het Formule 1-kampioenschap weten dat hij denkt klaar te zijn voor de Grand Prix van Hongarije.

Lewis Hamilton hoopt dat hij volledig is hersteld van zijn 'zomergriep', die hem vorige week tijdens het GP-weekend voor de Grand Prix van Duitsland parten speelde. De Mercedes-rijder die vorig jaar vanaf poleposition de race op Hungaroring wist te winnen, voor de zesde keer, lijkt klaar om zijn gram te halen. "Ik heb letterlijk drie dagen geslapen", onthult de regerend wereldkampioen. "Dus ik voel me een stuk beter", aldus Hamilton tegenover verslaggevers in Hongarije, aldus Reuters.com op donderdagmiddag. "Ik hoop dat ik 100% ben voordat het weekend begint."

"Ik voel me nog steeds een beetje .... Ik heb net een soort virus van me af geslagen", voegt de Brit toe. "Ik voel me nu in ieder geval een stuk strijdlustiger dan vorig weekend en dat voelt goed. Ik kijk er nu al naar uit om weer in de auto te stappen, ik voelde me vorige week helemaal anders", aldus Hamilton. "Toen ik vorige week vrijdag in de auto stapte voelde ik me compleet anders en dat voelde toen niet goed."

"Ik voel me nog niet helemaal oké, maar dat komt wel goed", aldus de Brit, die desgevraagd een opsomming te maken van de Duitse Grand Prix, antwoordt "liever niet..."

"Ik ben volledig gefocust op dit weekend [Hongarije]. Ik heb geen negatieve gevoelens of wat dan ook over het afgelopen weekend [Duitsland]", voegt hij toe. "Ik probeer me volledig te focussen op het aankomend weekend. Ik ben niet van plan om terug te kijken."

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Volgende F1 Grand Prix
Hongarije
vrijdag 17 juli 2020
11:00 - 12:30Eerste vrije training
15:00 - 16:30Tweede vrije training
zaterdag 18 juli 2020
12:00 - 13:00Derde vrije training
15:00 - 16:00Kwalificatie
zondag 19 juli 2020
15:10 - 17:10Race
Meer GP Hongarije
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.