Lawrence Barretto weet: "Max Verstappen voelt zich goed"

F1-journalist Lawrence Barretto meent te herkennen dat Max Verstappen zich momenteel goed voelt en lekker in zijn vel zit. De Britse journalist van de Formule 1 ziet een afwijkende lichaamstaal bij Sergio Perez, maar vooral vindt hij de houding van Verstappen erg opvallend.

Lawrence Barretto weet: "Max Verstappen voelt zich goed"
© Getty Images/Red Bull Contentpool | Max Verstappen - wintertest 2021 - dag 3

Lawrence Barretto, die schrijft voor de website van de Formule 1, stelt tegenover F1TV dat de Red Bull RB16B snel is. De Brit verondersteld dat niet op basis van snelle rondetijden of hoe Verstappen en Perez over het circuit in Bahrein reden, maar puur op basis van hun lichaamstaal in de paddock.

Het valt Barretto vooral op dat Max Verstappen zich goed voelt. De ervaren journalist legt uit, hoe hij tot die conclusie komt. "Hoe meer en hoe vaker je coureurs spreekt, des te makkelijker wordt het om hun lichaamstaal te analyseren en te beoordelen hoe zij zich voelen", aldus Barretto. "Je krijgt zo een idee van hoe ze zich voelen, zonder dat ze zelf ook maar iets zeggen. Hij Max merk je duidelijk dat hij zich goed voelt."

Verstappen is er sowieso niet de man naar om onzin te verkopen aan de media. De Nederlander heeft intussen wel een reputatie opgebouwd bij de media. Hij windt er nooit doekjes omheen en zegt altijd waar het op staat. Dat weet Barretto ook uit ervaring. "Maar zijn [Max Verstappen, red.] houding verraadt dat het goed gaat. Hij heeft eerder al aangegeven dat de auto goed aanvoelt, en dat hebben ze in de laatste jaren niet gehad", aldus Barretto.

Op vrijdag 26 maart begint om 12:30 uur de eerste vrije training voor de Grand Prix van Bahrein, waar het 2021 seizoen wordt geopend.

Gerelateerde onderwerpen Formule 1F1 GP Bahrein 2021F1 nieuws 2021Formule 1 2021Lawrence BarrettoMax VerstappenRed Bull F1Sergio PerezWintertest 2021
Net binnen
Lees meer racenieuws
F1 Grand Prix 2021
Up Next
Emilia-Romagna
vrijdag 16 april
Eerste vrije training
11:00 - 12:00
Tweede vrije training
14:30 - 15:30
zaterdag 17 april
Derde vrije training
11:00 - 12:00
Kwalificatie
14:00 - 15:00
zondag 18 april
Race
15:00 - 17:00
Meer Emilia-Romagna GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.