Lando Norris ook in Italië achter het stuur van de MCL33

Volgende week moet Stoffel Vandoorne er aan geloven. Tijdens de eerste vrije training voor de F1 Grand Prix van Italië zal de Vlaming zijn McLaren MCL33 moeten afstaan aan Lando Norris.

Lando Norris ook in Italië achter het stuur van de MCL33
©McLaren F1

Afgelopen vrijdag maakt Lando Norris op Spa zijn debuut in de Formule 1 tijdens de eerste vrije training voor de Grand Prix van België. Toen was het Fernando Alonso die zijn stoeltje moest afstaan.

Tijdens de eerste vrije training voor de Grand Prix van België maakt Norris zijn debuut en met succes. De jonge Brit reed de achttiende tijd en was ook nog eens twee tiende sneller dan teamgenoot Stoffel Vandoorne.

Het heeft er alle schijn van dat Lando Norris, die momenteel tweede staat in het Formule 2-kampioenschap, langzaamaan wordt klaar gestoomd voor het Formule 1-seizoen 2019.

Ook al heeft Stoffel Vandoorne zaterdag de bevestiging gekregen van het McLaren-team dat hij dit jaar helemaal afmaakt bij McLaren, voor volgend jaar liggen de kans voor de Belg duidelijk anders.Formule 1 podcast GP Hongarije - Max start vanaf pole, een mooi gevecht met Lewis

Iedereen moet op het puntje van zijn stoel hebben gezeten tijdens de GP van Hongarije. Wat een race!
Klik, beluister en GENIET