Lammers terughoudend en wil niet te vroeg juichen over een deal

Jan Lammers heeft met een soort van verbazing gereageerd op de berichten in de Britse en Nederlandse media dat er sprake is van een 'done deal' aangaande de Grand Prix van Nederland op het Circuit Zandvoort. Volgens Britse media wordt de overeenkomst volgende week gesloten.

Lammers terughoudend en wil niet te vroeg juichen over een deal
©Red Bull

Tegenover Motorsport.com reageert Jan Lammers uiterst voorzichtig en het boegbeeld van de terugkeer van de Formule 1 naar Zandvoort wil absoluut niet te vroeg juichen. Vanzelfsprekend is de voormalig Formule 1-coureur uiterste voorzichtig met uitspraken. Ook al zou er al sprake zijn van een overeenstemming, dan mag Lammers daarover niets, maar dan ook niets naar buiten brengen. Een ding staat voor Jan Lammers vast, "het is te voorbarig om nu al te juichen."

Op de vraag van Motorsport.com of er al een handtekening is gezet antwoordt Lammers: "Als we getekend zouden hebben, mogen we dat niet naar buiten brengen, dan kan ik er uiteraard niets over zeggen. Dat punt hebben we echter nog niet bereikt dus ik kan heel open en eerlijk zijn. Maar ik herhaal: we moeten niet de fout maken dat we te vroeg juichen", aldus Jan Lammers tegen Motorsport.com.

Gerelateerde onderwerpen Formule 1Circuit ZandvoortF1 GP Nederland 2020Formule 1 GP NederlandJan Lammers
Net binnen
Lees meer racenieuws
F1 Grand Prix 2021
Up Next
Bahrein
vrijdag 26 maart
Eerste vrije training
12:30 - 13:30
Tweede vrije training
16:00 - 17:00
zaterdag 27 maart
Derde vrije training
13:00 - 14:00
Kwalificatie
16:00 - 17:00
zondag 28 maart
Race
17:00 - 19:00
Meer Bahrein GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.