VT1uitslag
VT2uitslag
VT3AFGELAST
QUALIuitslag
RACE12 jul - 15:10

Jos Verstappen verbaasd: "Toto Wolff belt Max nooit"

Jos Verstappen verbaasd: "Toto Wolff belt Max nooit"
©Mercedes F1

Onlangs beweerde Red Bull-adviseur dr. Helmut Marko, volgens het Duitse Auto Bild, dat Mercedes-teambaas Toto Wolff regelmatig contact zocht met Max en Jos Verstappen. Jos Verstappen vraagt zich nu af hoe het nieuws de wereld in is geholpen.

Tegenover Auto Bild heeft Helmut Marko verklaart dat Toto Wolff zeer regelmatig contact op zou nemen met Max Verstappen en diens vader Jos. "Maar dat is onzin. Toto belt Max nooit. Ik denk niet eens dat hij zijn nummer heeft", reageert Jos Verstappen verbaasd tegenover De Telegraaf. "Ik spreek Toto af en toe wel, maar dat is ook logisch." Toto Wolff is, en dat bleek vorig jaar al eens te meer, goede vrienden van de Verstappens.

Jos Verstappen wil aangeven dat er geen enkele reden is om aan te nemen dat zijn zoon een verhuizing van Red Bull Racing naar Mercedes overweegt. "We zijn juist heel tevreden bij Red Bull en over de samenwerking met Honda. We zijn samen bezig om een droom te verwezenlijken", aldus Verstappen sr.

Volgens het bericht, waarvan ook MotorsportZ melding maakte, zou alles te doen zijn om een zogenaamde prestatieclausule, die in het contract tussen Red Bull en Max Verstappen is opgenomen. Hiervan maakte Sebastian Vettel tijdens zijn overstap naar Ferrari ook gebruik van. Mocht Red Bull Max Verstappen niet van WK-waardig materiaal voorzien, dan heeft hij een mogelijkheid om het contract te breken.

Echter blijkt het hele verhaal enorm te zijn opgeklopt door het Duitse Auto Bild.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.