Jacques Villeneuve: "Gasly heeft geluk gehad"

Jacques Villeneuve: "Gasly heeft geluk gehad"
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Jacques Villeneuve is van mening dat Red Bull-coureur Pierre Gasly geluk heeft gehad dat Red Bull hem niet de laan uit heeft gestuurd.

"Hij heeft geluk dat hij er nog steeds is. Red Bull en Helmut Marko zijn in het verleden veel minder mild geweest met andere coureurs", aldus de wereldkampioen van 1997, die overigens ook opmerkt dat Red Bull geen idee heeft met wie ze Gasly moeten vervangen.

Volgens Villeneuve is dat dan ook de enige reden dat Pierre Gasly nog in de Red Bull RB15 rijdt. De Canadees denkt ook niet meer dat Gasly gaat presteren op een niveau wat in de buurt komt van zijn teamgenoot Max Verstappen, "Ik zie het niet meer gebeuren", aldus Villeneuve.

Red Bull Racing heeft onlangs laten weten dat Pierre Gasly tenminste het hele GP-seizoen uitrijdt bij de formatie uit Milton Keynes.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.