Jacques Villeneuve blijft negatief over Lance Stroll

Jacques Villeneuve heeft gereageerd op de mogelijke komst van Lance Stroll naar Force India. De Canadees zegt dat de positie van Stroll niet beter zal worden, mocht hij naar Force India verkassen.

Jacques Villeneuve blijft negatief over Lance Stroll
©LAT Images / Williams F1

Volgens de geruchten heeft Lawrence Stroll, de vader van Lance Stroll, de plannen opgevat om een fikse duit in het zakje te doen van het noodlijdende Force India. Dit met doel om zijn zoon voor Force India te laten uitkomen.

Jacques Villeneuve gelooft alleen niet dat Lance Stroll hierdoor beter uit de verf zal komen. "Als [Lance] Stroll vertrekt van Williams naar Force India zal dat zijn positie niet verbeteren", verklaart de wereldkampioen van 1997 tegenover Le Journal de Montreal, die nooit een hoge pet op heeft gehad van de jonge Canadees.

De kans dat Lawrence Stroll het hele Formule 1-team van Force India koopt is overigens minimaal. De Canadees zou wel flink willen investeren in het team uit Silverstone, om zo zijn zoon bij een beter F1-team onder te kunnen brengen.

De komende weken zal er hopelijk meer bekend worden omtrent de situatie van het Force India F1-team.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.