Italiaanse media: 'Kimi Räikkönen rijdt ook in 2019 voor Ferrari'

Kimi Räikkönen heeft van Ferrari nog altijd geen contractverlening gekregen, maar daar komt volgens de Italiaanse media spoedig verandering in. Volgens Corriere della Sera wordt in België of volgende week in Italië bekendgemaakt dat de Finse Formule 1-coureur ook in 2019 in het scharlakenrood uitkomt.

Italiaanse media: 'Kimi Räikkönen rijdt ook in 2019 voor Ferrari'
©Scuderia Ferrari

Niet Leclerc, maar Räikkönen

Voor het overlijden van Ferrari-president Sergio Marchionne was het vooral Charles Leclerc die kans maakte op het Ferrari-zitje naast Sebastian Vettel. Maar lijkt het er steeds meer op dat de filosofie van het huidige bestuur van Ferrari toch weer de ouderwetse gewoonten naleeft.

De Italiaanse krant Corriere della Sera is er zeker van dat Kimi Räikkönen ook in 2019 de teamgenoot van Sebastian Vettel is. Daarnaast weet de krant ook te melden dat Charles Leclerc volgend jaar voor het Amerikaanse Haas F1-team uit zal komen. Hiervan wordt waarschijnlijk Romain Grosjean het slachtoffer.

Het nieuws kan wat Kimi Räikkönen betreft niet snel genoeg komen. De Fin liet eerder deze week al duidelijk merken dat hij wil weten waar hij en zijn gezin aan toe is. Kimi Räikkönen doet het opmerkelijk goed in het seizoen dat hij de 39 jaar aantikt. Momenteel staat de man uit Espoo op de derde plaats in de tussenstand van het kampioenschap.Formule 1 podcast GP Hongarije - Max start vanaf pole, een mooi gevecht met Lewis

Iedereen moet op het puntje van zijn stoel hebben gezeten tijdens de GP van Hongarije. Wat een race!
Klik, beluister en GENIET