VT1uitslag
VT2uitslag
VT3uitslag
QUALIuitslag
RACE 5 jul - 15:10

Hülkenberg telleurgesteld: "Jammer dat het ten einde komt"

Hülkenberg telleurgesteld: "Jammer dat het ten einde komt"
© Renault F1

Nico Hülkenberg is door Renault bedankt voor zijn diensten. Met ingang van 2020 wordt de sympathieke Duitser vervangen door Fransman Esteban Ocon. Hülkenberg vindt het jammer dat hij zijn avontuur bij Renault niet kan voortzetten.

"Het is jammer dat er aan het einde van het seizoen een einde komt aan het avontuur met Renault, vooral omdat we onze doelen nog niet hebben gehaald. We hadden gehoopt om een nieuwe stap vooruit te zetten dit seizoen, maar helaas is dat nog niet gelukt", aldus The Hulk op Twitter.

Hülkenberg, waarvan een groot deel van de Nederlandse autosportfans hoopt dat hij in 2020 de nieuwe teamgenoot van Max Verstappen wordt, heeft vooralsnog geen zekerheid over zijn toekomst in de Formule 1. Ondanks dat blijft de 32-jarige Duitser positief gestemd. "Met het oog op 2020: ik ben er van overtuigd een goede oplossing te vinden, maar er is op dit moment nog niets te melden."

Naar verluidt staat Nico Hülkenberg op een lijstje bij Haas F1, waar Romain Grosjean op de nominatie staat om gewipt te worden. Maar ook doen de geruchten de ronde dat de Duitser op een lijstje bij Red Bull Racing staat, mocht Alexander Albon, na Pierre Gasly, ook niet aan de verwachtingen voldoen.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.