Hülkenberg over toekomst: "Onderhandelingen in volle gang"

Hülkenberg over toekomst: "Onderhandelingen in volle gang"
© Renault F1

Nico Hülkenberg lijkt de man met de beste papieren om het stoeltje van Romain Grosjean bij Haas F1 vanaf 2020 over te nemen. Verwacht wordt dat het Amerikaanse Formule 1-team deze week al bekend maakt wie de (nieuwe) teamgenoot van Kevin Magnussen wordt.

Nico Hülkenberg is door het fabrieksteam van Renault gewipt en de sympathieke Duitser staat momenteel officieel met lege handen voor het 2020 seizoen. Maar de geluiden dat hij zijn deelname in de Formule 1 ook in 2020 een vervolg kan geven worden steeds hardnekkiger.

Hülkenberg, die op 20 september op het Duitse RTL als deelnemer te zien zal zijn in de Duitse editie van 'Ninja Warrior', verklaart dat de onderhandelingen nog in volle gang zijn. "Op dit moment staat nog niets vast", aldus 'The Hulk' tegenover RTL.

"Er is natuurlijk interesse en er zijn opties waaraan we werken. Mijn team en ik hebben gesprekken en voeren onderhandelingen. Er is nog niets beslist, er is nog niets concreet, maar als ik wil, ben ik er gewoon bij."

Naar verwachting maakte Haas F1 deze week, zelfs nog voor het GP-weekend in Singapore, bekend met welke coureur ze vanaf 2020 in zee gaan. Pascal Wehrlein is voor Haas "geen optie". De Duitser zou al te lang - twee jaar - uit de Formule 1 zijn. Zo laat Guenther Steiner als teambaas van Haas weten.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Wilt u hier adverteren? Laat u informeren over de mogelijkheden. U krijgt vandaag nog antwoord.
Vraag informatie aan
Volgende F1 Grand Prix
Oostenrijk
vrijdag 03 juli 2020
11:00 - 12:30Eerste vrije training
15:00 - 16:30Tweede vrije training
zaterdag 04 juli 2020
12:00 - 13:00Derde vrije training
15:00 - 16:00Kwalificatie
zondag 05 juli 2020
15:10 - 17:10Race
Meer GP Oostenrijk
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.