Horner weet nog niet wat hij van Bahrein moet verwachten

Christian Horner is dolgelukkig met de uitkomst van de eerste race van het nieuwe GP-seizoen. Zondag beklom Red Bull-rijder Max Verstappen na een strakke race het podium, nadat hij Sebastian Vettel wist in te halen in de beginfase van de race. Verstappen kon vervolgens naar Lewis Hamilton toe rijden en hem zelfs onder druk zetten.

Horner weet nog niet wat hij van Bahrein moet verwachten
©Getty Images / Red Bull Contentpool

De Britse teambaas is vol lof over de prestatie van Max Verstappen. "Max heeft een bijzondere prestatie geleverd. Hij had een goed start en wist het maximale uit zijn banden te halen - ook na de pitstop - en Vettel te passeren. Hij kon Hamilton nog onder druk zetten, maar kwam niet dichtbij genoeg", liet Horner na de race weten.

Over minder twee weken staat de tweede Formule 1-race alweer in de agenda. Over hoe Red Bull het zal doen tijdens de Grand Prix van Bahrein weet Christian Horner nog niet. De Red Bull-teambaas, die zijn geluk niet op kon, liet weten dat Melbourne uniek is en er geen vergelijking valt te maken met het Bahrein International Circuit.

"Na een veelbelovende start van het GP-seizoen kijken we nu uit naar de volgende race in Bahrein. Het zal interessant worden. Het is een totaal ander circuit. Melbourne is echt uniek", aldus Horner. "Ik heb dus geen idee wat er in Bahrein gaat gebeuren."
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.