Hoe kun je vandaag via tv en radio de Formule 1 GP van Oostenrijk volgen?

Hoe kun je vandaag via tv en radio de Formule 1 GP van Oostenrijk volgen?
© F1.com

Met de Grand Prix van Oostenrijk begint eindelijk het Formule 1-seizoen 2020. We hebben er bijna vier maanden op moeten wachten, nadat de Grand Prix van Australië vlak voor VT1 werd uitgesteld en later afgelast. Nu is het wachten voorbij en kunnen we weer genieten, maar waar doen we dat?

Allereerst is de voorbeschouwing en de race te bekijken via Ziggo Sport, kanaal 14 voor Ziggo-abonnees. Maar tv-kijkers in Nederland of Duitsland kunnen dit jaar - vanaf volgend jaar niet meer - ook nog inschakelen op het Duitse RTL Television. Het kost niets, maar daar krijg je een forse lading reclame voor terug.

  • Op Ziggo begint de voorbeschouwing met Rob Kamphues en onder andere Robert Doornbos zondagmiddag om 14:00 uur.
  • Op het Duitse RTL Television begint de voorbeschouwing eveneens om 14:00 uur.

De mooiste beelden en statistieken op F1 TV Pro

Uiteindelijk kun je je ook wenden tot de website van de Formule 1 en daar een abonnement nemen op F1 TV Pro. Hiervoor is een creditcard nodig. Voor Ziggo-abonnees die Ziggo Sport Racing in hun pakket hebben zitten is F1 TV Pro kosteloos te gebruiken. Ingeschakeld op F1 TV Pro kun je de races live bekijken en eventueel van Engels of Nederlands commentaar voorzien. Daarnaast kun je ook schakelen tussen alle onboard-camera's van de coureurs.

Live volgen via de Grand Prix Radio

Heb je geen mogelijkheid om voor de televisie of je computerscherm te zitten? Niet iedereen is vrij of heeft vakantie. Dan kun je ook via Grand Prix Radio luisteren. Het is wel nodig dat je de website van Grand Prix Radio vanuit Nederland bezoekt. Olav Mol verzorgt live het verslag van de race via het radiostation van Grand Prix Radio. [LETOP! Als je in het buitenland zit kun je proberen om Grand Prix Radio via OnlineRadio.nl te beluisteren. Dat is de redactie vanmorgen vanuit Duitsland ook gelukt. Géén garanties!]

Door: Redactie0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Volgende F1 Grand Prix
Groot-Brittannië (2)
vrijdag 07 augustus 2020
12:00 - 13:30Eerste vrije training
16:00 - 17:30Tweede vrije training
zaterdag 08 augustus 2020
12:00 - 13:00Derde vrije training
15:00 - 16:00Kwalificatie
zondag 09 augustus 2020
15:10 - 17:10Race
Meer GP Groot-Brittannië (2)
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.