Het ziet er heel goed uit voor Verstappen en Ricciardo

Aston Martin Red Bull Racing mag zich misschien toch alvast gaan verheugen op een spannende race. De Oostenrijkse formatie lijkt zowel Ferrari als Mercedes het vuur aan de schenen te kunnen leggen. Mercedes is zelfs langzamer op het moment dan Ricciardo en Verstappen.

Het ziet er heel goed uit voor Verstappen en Ricciardo
©Getty Images / Red Bull Racing

Na Monaco zijn Hongarije en Singapore de circuits waar Red Bull Racing op papier goed voor de dag zou moeten gaan komen. Wat we tot op heden hebben kunnen zien, bevestigt het vertrouwen dat het team heeft. Tijdens de eerste training reed Ricciardo de snelste tijd en in de middag werd Verstappen tweede en de Australiër derde.

Vettel reed een 1:16.834 en onze Nederlander gaf nog geen tiende van een seconde toe. Ricciardo liet toch wel een wat groter verschil liggen aangezien de 29-jarige coureur 0:227 toegaf op Vettel. Mercedes heeft het zeker vergeleken met Ferrari zwaar. Zowel Hamilton als Bottas kwamen niet verder dan een vijfde en zesde plaats. Ook in de long run is Vettel sneller dan de Mercedes coureurs.

Er wordt voor morgen eventueel regen verwacht, maar Verstappen liet al weten dat Red Bull dat niet nodig heeft voor de race op zondag. Nou lijkt het zondag vooralsnog droog te blijven, maar Hamilton zal wellicht toch hopen op een flinke hoosbui.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:
Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.