Het weer op zondag voor de Formule 1 GP van Hongarije

Het weer op zondag voor de Formule 1 GP van Hongarije
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Vrijdag regende het in beide vrije trainingen een klein beetje, terwijl zaterdag de derde vrije training en de kwalificatie onder droge omstandigheden werden verreden. Ook op zondag lijkt het droog te blijven.

De weersomstandigheden zullen gelijk zijn aan die van zaterdag, alleen is de kans op regen kleiner. Dus de Grand Prix van Hongarije zal, zoals de hele week al voorspeld is, onder droge omstandigheden verreden worden.

Het weer op zondag

Tijdens de start van de race voor de Grand Prix van Hongarije hangen er hier en daar wat kleine regenbuien in de regio van Mogyoród, de plaats waar Hungaroring is gelegen. De wind waait met een snelheid van ongeveer 9 km/u uit noordnoordwest. Het is de hele dag half tot volledig bewolkt. De temperatuur bereikt ongeveer 24 graden, aangenaam zomerweer dus.


Update: 13:58 uur - Er is een minimale kans dat het rond 15:00 uur héél zachtjes regent. Volgens de weermodellen valt er dan een neveltje van 0,1 mm. Dus dat mag de pret niet drukken.  Voorlopig geen zicht op een regenrace.


Update: 14:56 uur - Geen vuiltje aan de lucht. Het zal niet regenen tijdens de race op Hungaroring.

F1-kalender 2020: Klik hier om de Formule 1-kalender in je mobiel of tablet te zetten. Super handig!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.