Het weer op zondag voor de Formule 1 GP van Hongarije

Vrijdag regende het in beide vrije trainingen een klein beetje, terwijl zaterdag de derde vrije training en de kwalificatie onder droge omstandigheden werden verreden. Ook op zondag lijkt het droog te blijven.

Het weer op zondag voor de Formule 1 GP van Hongarije
© Getty Images/Red Bull Contentpool

De weersomstandigheden zullen gelijk zijn aan die van zaterdag, alleen is de kans op regen kleiner. Dus de Grand Prix van Hongarije zal, zoals de hele week al voorspeld is, onder droge omstandigheden verreden worden.

Het weer op zondag

Tijdens de start van de race voor de Grand Prix van Hongarije hangen er hier en daar wat kleine regenbuien in de regio van Mogyoród, de plaats waar Hungaroring is gelegen. De wind waait met een snelheid van ongeveer 9 km/u uit noordnoordwest. Het is de hele dag half tot volledig bewolkt. De temperatuur bereikt ongeveer 24 graden, aangenaam zomerweer dus.


Update: 13:58 uur - Er is een minimale kans dat het rond 15:00 uur héél zachtjes regent. Volgens de weermodellen valt er dan een neveltje van 0,1 mm. Dus dat mag de pret niet drukken.  Voorlopig geen zicht op een regenrace.


Update: 14:56 uur - Geen vuiltje aan de lucht. Het zal niet regenen tijdens de race op Hungaroring.Formule 1 podcast

GP van Japan - Het weekend van Verstappen in Hondaland: was het een drama, een ramp, een afgang of een verschrikking? Plus, Verstappen en Red Bull: is er nog wel een toekomst samen? Detail: Max Verstappen na zomerstop 31 punten, Alexander Albon 48 punten.
Klik en beluister