Het Haas-duo start zondag vlak achter de Renault-rijders

Het Haas-duo start zondag vlak achter de Renault-rijders
©Pirelli

Haas F1 kan zondag tijdens de race zich zelf verdedigen. Zowel Romain Grosjean als Kevin Magnussen wisten zich, zij met de hakken over de sloot, te plaatsen in het derde bedrijf van de kwalificatie voor de 1000ste Formule 1-race ooit.

Beide coureurs voelden zich geen moment bedreigd. Magnussen start daarom zondag tijdens de Grand Prix van China vanaf een negende plaats. Teamgenoot Grosjean doet dat vanaf een tiende plek. Beiden lieten in Q3 geen serieuze tijd noteren.

Het team zal moeten scoren na het debacle tijdens de race in Bahrein waar Grosjean een probleem had en niet kon scoren. Toch laat de Amerikaanse formatie opnieuw zien thuis te horen in de top 10 en dus zal het opnieuw fel verdedigen zondag tijdens de race. Want daar worden de punten uiteindelijk verdeeld.

Het Haas rijderspaar start zondag de race terwijl ze achter hun rivalen van Renault staan. De twee teams lijken om de titel 'best of the rest' te gaan strijden in 2019.

Door: Kris Souverijn

0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.