Het Haas-duo start zondag vlak achter de Renault-rijders

Haas F1 kan zondag tijdens de race zich zelf verdedigen. Zowel Romain Grosjean als Kevin Magnussen wisten zich, zij met de hakken over de sloot, te plaatsen in het derde bedrijf van de kwalificatie voor de 1000ste Formule 1-race ooit.

Het Haas-duo start zondag vlak achter de Renault-rijders
©Pirelli

Beide coureurs voelden zich geen moment bedreigd. Magnussen start daarom zondag tijdens de Grand Prix van China vanaf een negende plaats. Teamgenoot Grosjean doet dat vanaf een tiende plek. Beiden lieten in Q3 geen serieuze tijd noteren.

Het team zal moeten scoren na het debacle tijdens de race in Bahrein waar Grosjean een probleem had en niet kon scoren. Toch laat de Amerikaanse formatie opnieuw zien thuis te horen in de top 10 en dus zal het opnieuw fel verdedigen zondag tijdens de race. Want daar worden de punten uiteindelijk verdeeld.

Het Haas rijderspaar start zondag de race terwijl ze achter hun rivalen van Renault staan. De twee teams lijken om de titel 'best of the rest' te gaan strijden in 2019.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


Formule 1 podcast

GP Abu Dhabi 2019 - Nabeschouwing: Hamilton en Verstappen sluiten jaar in stijl af.
Klik en beluister

0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2020 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.