'Hamilton wordt alleen geen kampioen als hij voetschimmel krijgt'

De laatste weken wordt er gesproken over wie er met de wereldtitel van 2019 vandoor gaat. Na zijn overwinning in Oostenrijk en vooral na die in Duitsland wordt er hier en daar al gespeeld met de gedachten dat Max Verstappen er met de wereldtitel van door kan gaan.

'Hamilton wordt alleen geen kampioen als hij voetschimmel krijgt'
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Vooral Red Bull-adviseur dr. Helmut Marko denkt dat er in theorie nog een kans is voor zijn sterrijder Max Verstappen. Maar steeds meer mensen scharen zich achter Max Verstappen, die dat vorige week voor onmogelijk hield. "Volgend jaar zit het er misschien wel in", aldus Verstappen vorige week.

Ook managing director van de Formule 1, Ross Brawn denkt niet dat Verstappen dit jaar al voor de wereldtitel kan gaan. "Dat gaat hij niet halen denk ik, maar het zou al heel bijzonder zijn als hij beslag weet te leggen op de tweede plaats", aldus Ross Brawn in zijn column op de website van de sport.

Ook Red Bull-teambaas Christian Horner heeft er zijn ideeen over en komt met een opmerkelijke uitspraak. "Hamilton wordt dit seizoen alleen geen wereldkampioen als hij drie races is uitgeschakeld, door bijvoorbeeld een voetschimmelinfectie", aldus de Brit tegenover Motorsport-Total.Formule 1 podcast

GP Brazilië 2019 - Voorbeschouwing: Pakt Max Verstappen een Braziliaanse zege?
Klik en beluister

Volgende F1 Grand Prix
Brazilië
vrijdag 15 november 2019
Uitslag VT1Eerste vrije training
Uitslag VT2Tweede vrije training
zaterdag 16 november 2019
16:00 - 17:00Derde vrije training
19:00 - 20:00Kwalificatie
zondag 17 november 2019
18:10 - 20:10Race
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.