Hamilton verwacht dat Vettel zich zal herpakken: "Hij komt terug"

Ondanks dat Ferrari naar verluidt de krachtigste motor heeft weten Vettel en Leclerc niet het vuur aan de schenen van de Mercedes-rijders te leggen. Lewis Hamilton mist de gevechten met Ferrari, en met name de strijd met Sebastian Vettel.

Hamilton verwacht dat Vettel zich zal herpakken: "Hij komt terug"
© Ferrari F1

"Ik wou dat de strijd met de Ferrari's er weer was, net als vorig jaar. Het is een stuk leuker tegen Vettel dan racen tegen je teamgenoot", onthulde Hamilton na zijn zege in de Grand Prix van Groot-Brittannië.

Sebastian Vettel kent een minder goed seizoen dan dat hij meemaakte tijdens de eerste race van 2018. En dat werd tijdens de race op Silverstone meer weer eens te meer duidelijk. De Duitser knalde tijdens de race op Silverstone in ronde 38 tegen Max Verstappen op, die hem enkele momenten daarvoor had ingehaald.

De vijfvoudig wereldkampioen vervolgt: "Hij had een moeilijke race, maar hij is ook viervoudig wereldkampioen. Hij komt terug, Seb [Sebastian Vettel] zal zich herpakken, daar ben ik van overtuigd. Grote sportmannen doen dat", aldus Hamilton.

De Britse Mercedes-rijder leidt halverwege het seizoen het kampioenschap. Voorlopig lijkt Hamilton alleen iets te duchten van zijn teamgenoot Valtteri Bottas, die tweede staat in het kampioenschap. Het verschil tussen beiden is 39 punten in het voordeel van de Brit.

De nummer drie in de tussenstand om het kampioenschap is Red Bull-coureur Max Verstappen. De Nederlander volgt met 136 punten, die op zijn beurt weer Sebastian Vettel en Charles Leclerc in zijn kielzog heeft.Formule 1 podcast

GP Brazilië 2019 - Voorbeschouwing: Pakt Max Verstappen een Braziliaanse zege?
Klik en beluister

Volgende F1 Grand Prix
Brazilië
vrijdag 15 november 2019
Uitslag VT1Eerste vrije training
Uitslag VT2Tweede vrije training
zaterdag 16 november 2019
16:00 - 17:00Derde vrije training
19:00 - 20:00Kwalificatie
zondag 17 november 2019
18:10 - 20:10Race
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.