Hamilton, Norris en Russell in de persconferentie voor Britse GP

Zoals gebruikelijk worden er voorafgaand aan ieder GP-weekend door de FIA persconferenties georganiseerd. Hierbij komen een aantal coureurs op donderdag aan het woord en op vrijdag is het de beurt aan de uitgenodigde teamleden en leveranciers. Voor de Grand Prix van Groot-Brittannië zijn op donderdag uiteraard de drie Britse Formule 1 coureurs uitgenodigd.

Hamilton, Norris en Russell in de persconferentie voor Britse GP
© Pirelli F1 Media

Donderdag 11 juli 2019 om 15:00 uur

Na de bekendmaking dat Silverstone voor de komende vijf jaar een nieuwe deal heeft gesloten met de Formule 1 en natuurlijk het gegeven dat er dit weekend op het Britse circuit gereden wordt zijn Lewis Hamilton (Mercedes), Lando Norris (McLaren) en George Russell (Williams) door de FIA aangewezen om zich door de pers aan de tand te laten voelen. Naast het Britse trio hebben ook Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo) en Daniel Ricciardo (Renault) een oproep ontvangen.

Vrijdag 12 juli 2019 om 13:00 uur

Op vrijdag is het de beurt aan de teamleden en leveranciers. Voor die persconferentie zijn Toyoharu Tanabe (Honda), Zak Brown (McLaren), Christian Horner (Red Bull), Marcin Budkowski (Renault), Claire Williams (Williams) uitgenodigd om hun zegje te doen.

De eerste vrije training voor de Britse Grand Prix begint vrijdagmorgen om 11:00 uurFormule 1 podcast

Grand Prix Singapore - Lucas Degen, Jeroen Demmendaal, Jeroen Scholte en Charrel Jalving blikken vooruit op de aanstaande Grand Prix, die van Singapore op het Marina Bay Street stratencircuit. We hebben het over de crashgate, de startcrash Verstappen met Ferrari’s en Verstappen says NO!
Klik, beluister en GENIET