Haas presenteert donderdag bolide, zwart-gouden livery op voorhand

Het Amerikaanse Haas gaat deze week als eerste het doek trekken van hun nieuwe bolide voor dit seizoen. Na alle waarschijnlijkheid gaat de auto een bijzondere livery krijgen die menig fans het hart sneller doet kloppen. Een zwart-gouden kleurstelling lijkt namelijk dankzij sponsor Rich Energy op voorhand. Aankomende donderdag 7 februari weten we het.

Haas presenteert donderdag bolide, zwart-gouden livery op voorhand
Foto: Haas F1 logo - Bron: Haas F1 Media

Het duurt nog twee weken voordat de wintertests van start zal gaan in Barcelona. De meeste teams presenteren hun bolide binnen die twee weken en Haas gaat aftrappen. De Amerikanen gaan hun vierde jaar tegemoet in de koningsklasse van de autosport. De afgelopen jaren waren zeer positief te noemen aangezien de renstal de achterhoede-fase heeft overgeslagen. Het team mag zich gerust een subtopper noemen wat mede komt door hun grote steun en toeverlaat Scuderia Ferrari. De Italianen leveren veel onderdelen naast de krachtbron en de versnellingsbak.

Voor 2019 heeft Williams Storey een deal gesloten met Haas door de titelsponsor te worden. Rich Energy is een vrij onbekend merk waar nog veel vraagtekens boven hangen. Ook is er weinig te ontdekken over Storey wat voor kritische geluiden zorgt. Aankomende donderdag gaat Haas de aandacht in ieder geval opeisen.Formule 1 podcast

GP van Japan - Het weekend van Verstappen in Hondaland: was het een drama, een ramp, een afgang of een verschrikking? Plus, Verstappen en Red Bull: is er nog wel een toekomst samen? Detail: Max Verstappen na zomerstop 31 punten, Alexander Albon 48 punten.
Klik en beluister

Volgende F1 Grand Prix
Mexico
vrijdag 25 oktober 2019
17:00 - 18:30Eerste vrije training
21:00 - 22:30Tweede vrije training
zaterdag 26 oktober 2019
17:00 - 18:00Derde vrije training
20:00 - 21:00Kwalificatie
zondag 27 oktober 2019
20:10 - 22:10Race