Haas F1 keert in 2020 terug naar de vertrouwde kleuren

Haas F1 keert in 2020 terug naar de vertrouwde kleuren
© Haas F1

Het Formule 1-team van Haas keert in 2020 terug naar de vertrouwde kleurstelling waarmee ze in 2016 debuteerde. Na een dramatisch seizoen met tegenvallende resultaten en het debacle met een instabiele titelsponsor zal de rust wederkeren.

Volgens het Duitse Auto Motor und Sport zal het Formule 1-team uit Kannapolis in 2020 de nieuwe bolide - die waarschijnlijk de naam VF-20 zal dragen - in een originele kleurstelling onthullen. Met de oude bekende livery en het nieuwe GP-seizoen hoopt Haas F1 het tij, na een teleurstellend 2019, te keren.

De Haas VF-20 zal dus naar alle waarschijnlijk uitgevoerd worden met licht grijze, rode en zwarte accenten. Vorige week plaatste het team een bericht op Twitter, waarop duidelijk zichtbaar is dat een teamlid de bestickering op een truck aanbrengt. En de kleuren zijn overduidelijk.

Nieuwe F1-bolides 2020: Klik hier om de agenda te bekijken met onthullingen van de nieuwe F1-bolides.


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.