Grosjean ontslagen uit het ziekenhuis: "Blij dat het verband eraf kon"

Romain Grosjean is alweer een vrij man. Dat wil zeggen, hij is ontslagen uit het ziekenhuis in Manama in Bahrein. Afgelopen zondag ontsnapte de Franse Haas-coureur aan een wisse dood, nadat hij uit zijn brandende bolide kon klimmen.

Grosjean ontslagen uit het ziekenhuis: "Blij dat het verband eraf kon"
© Instagram Romain Grosjean

Romain Grosjean is vandaag (woensdag) ontslagen uit het militair ziekenhuis in Manama, Bahrein. Afgelopen zondag crashte de Fransman in de eerste ronde en het zag er op het eerste oog niet al te best uit voor de Haas-coureur. Maar wonder boven wonder kon hij ontsnappen aan de vlammenzee, nadat zijn bolide in twee stukken was gebroken.

Vandaag laat Romain Grosjean via de socials weten dat hij ontslagen is uit het ziekenhuis. Hij is blij en niet alleen omdat hij het ziekenhuis uit mag. Hij toont zijn rechterhand, waar het grootste deel van het verband af is. "Mijn rechter hand vanmorgen. De blijdschap dat het verband er deels vanaf mocht is enorm. Ik kon mijn tranen maar moeilijk bedwingen", onthult de Franse geluksvogel. "Een overwinning op weg naar volledig herstel."

Gerelateerde onderwerpen Formule 1Crash Romain GrosjeanF1 GP Bahrein 2020F1 nieuws 2020Formule 1 2021Haas F1Romain Grosjean
F1 Grand Prix 2021
Up Next
Bahrein
vrijdag 26 maart
Eerste vrije training
12:00 - 13:30
Tweede vrije training
16:00 - 17:30
zaterdag 27 maart
Derde vrije training
13:00 - 14:00
Kwalificatie
16:00 - 17:00
zondag 28 maart
Race
16:10 - 18:10
Meer Bahrein GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.