VT1uitslag
VT2uitslag
VT3uitslag
QUALI 4 jul - 15:00
RACE 5 jul - 15:10

Gridstraf Brazilië voor Daniel Ricciardo bevestigd

Gridstraf Brazilië voor Daniel Ricciardo bevestigd
Foto: Daniel Ricciardo #3 (Red Bull) - Bron: Red Bull Racing

Het zit de Australische Red Bull-coureur niet mee. Na een gridstraf in Mexico zal Daniel Ricciardo er ook in Brazilië aan moeten geloven. Dr. Helmut Marko heeft tegenover de Duitse media bevestigd dat Daniel Ricciardo opnieuw een nieuwe motor zal krijgen en daarmee zal de teamgenoot van Max Verstappen ook in Brazilië achteruit worden gezet op de startgrid.

Terwijl Ricciardo in Mexico een splinter nieuwe motor had gekregen viel hij desondanks uit met motorproblemen. Hierdoor zal zijn RB13 opnieuw voorzien worden van een nieuwe motor. "Daniel [Ricciardo, red.] heeft wederom een nieuwe motor nodig en dat heeft tot gevolg dat er weer een gridstraf volgt", aldus Helmut Marko tegenover Auto Motor und Sport.

Het heeft er alle schijn van dat de gremlins momenteel Daniel Ricciardo op de korrel hebben. Max Verstappen kent sinds de tweede helft een beter seizoen dan de Australiër.

De Grand Prix van Brazilië begint vrijdag 10 november met de eerste training om 13:00 uur Nederlandse tijd.

Door: Redactie0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.