VT1uitslag
VT2uitslag
VT3uitslag
QUALI 4 jul - 15:00
RACE 5 jul - 15:10

Van der Garde denkt dat Verstappen Hamilton 'kan hebben'

Van der Garde denkt dat Verstappen Hamilton 'kan hebben'
© Getty Images/Red Bull Racing

Max Verstappen heeft zich zowel als persoon en coureur in 2017 verder ontwikkeld. Dat is de visie van voormalig Formule 1-coureur Giedo van der Garde. De voormalig Caterham-coureur vertelt dat Max Verstappen het afgelopen seizoen is gegroeid en zich verder heeft ontwikkeld.

"Ik denk dat Max [Verstappen] flink is gegroeid als persoon. Mede door de vele teleurstellingen die hij op de baan moest verwerken", aldus Van der Garde tegenover het Formule1.nl. "Ik denk ook dat hij behoorlijk is gegroeid als coureur. In de kwalificatie heeft hij een flinke stap gezet."

Lewis Hamilton liet na de Grand Prix van Mexico weten dat het 'Verstappen-tijdperk' was aangebroken. "Max [Verstappen, red.] is de meest talentvolle coureur die we in tijden hebben gezien", aldus Hamilton. "En ik hoop dat ik, in zijn vroeg aangebroken tijdperk, met hem het gevecht aan kan gaan."

Giedo van der Garde deelt die mening en gaat zelfs een stapje verder in zijn gedachten. "Natuurlijk is Hamilton een ontzettend goede coureur, dat hebben we allemaal kunnen zien. Maar ik denk dat Max hem kan hebben", aldus Giedo van der Garde.

Voorlopig moeten we nog even afwachten de het nieuwe seizoen gaat brengen. Mercedes heeft naar verluidt de 1000 pk grens bereikt en dat kunstje moet Renault eerst nog maar eens zien te klaren. Maar aan de andere kant motorvermogen is niet alles, zo bleek maar weer tijdens de Grand Prix van Mexico.

Door: Redactie0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.