George Russell hoopt zondag op een goede race in China

Williams F1 start zondag tijdens de 1000e grand prix die wordt verreden in Shanghai vanaf een 17e en 18e plaats. Het team kreeg twee plekken cadeau doordat Alexander Albon (Toro Rosso) vanuit de pitstraat gaat starten en Giovinazzi (Alfa Romeo) niet in actie kwam.

George Russell hoopt zondag op een goede race in China
©Williams F1

George Russell en Robert Kubica kwamen als eerste naar buiten. De twee racen voornamelijk tegen elkaar en ook dit was tijdens de kwalificatie duidelijk te zien. De Britse F2-kampioen van 2018 mag wel met opgeheven hoofd terug kijken. Hij versloeg zijn ervaren teamgenoot door voor hem te kwalificeren. Kubica klaagde over overstuur en wist niet wat er aan de hand was of hoe dat kon. Op zaterdag liet Kubica nog weten dat de auto eindelijk deed wat hij moest doen. Daarmee heeft het team nog wel wat werk te doen.

Russell verpestte eigenhandig zijn snelle ronde en liet na zijn laatste snelle run, terwijl hij terugreed naar de pits, over de boordradio weten: "Dat was een waardeloze rondje." Russell weet waar hij het heeft laten liggen en hoopt morgen op een goede race.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.