VT1uitslag
VT2uitslag
VT3uitslag
QUALIuitslag
RACE 5 jul - 15:10

George Russell en Robert Kubica rijden ook in China de race uit

George Russell en Robert Kubica rijden ook in China de race uit
© Williams F1

Rokit Williams Racing heeft opnieuw met twee auto's een Grand Prix uitgereden. In China wist George Russell opnieuw zijn teamgenoot Robert Kubica voor te blijven. De Engelsman reed als zestiende over de finishlijn, de Pool als zeventiende.

Beide coureurs hadden een prima start, hoewel Kubica nog een kleine show weggaf in de opwarmronde door te spinnen. Maar hij stond op tijd aan de startlijn. Hij had een heel goede start won twee plekken voor de zestiende plaats. Ondanks zijn ervaring kon hij het toch niet binnen van zijn teamgenoot.

George Russell weet wat planken is, hij liet zien dat hij zich niet van zijn plek liet zetten en wist telkens weer het gat naar zijn teamgenoot dicht te rijden en er voorbij te gaan. Het was opnieuw een uitdagende race voor het team, maar om met beide auto's te finishen is opnieuw een feestje waard.

Het gat met het middenveld blijft voorlopig onoverkomelijk groot en er moet nog heel wat verbeteren voordat het Williams-duo zich in het middenveld kan melden om voor de WK-punten mee te knokken.

Door: Kris Souverijn0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.