George Russell en Robert Kubica rijden ook in China de race uit

Rokit Williams Racing heeft opnieuw met twee auto's een Grand Prix uitgereden. In China wist George Russell opnieuw zijn teamgenoot Robert Kubica voor te blijven. De Engelsman reed als zestiende over de finishlijn, de Pool als zeventiende.

George Russell en Robert Kubica rijden ook in China de race uit
© Williams F1

Beide coureurs hadden een prima start, hoewel Kubica nog een kleine show weggaf in de opwarmronde door te spinnen. Maar hij stond op tijd aan de startlijn. Hij had een heel goede start won twee plekken voor de zestiende plaats. Ondanks zijn ervaring kon hij het toch niet binnen van zijn teamgenoot.

George Russell weet wat planken is, hij liet zien dat hij zich niet van zijn plek liet zetten en wist telkens weer het gat naar zijn teamgenoot dicht te rijden en er voorbij te gaan. Het was opnieuw een uitdagende race voor het team, maar om met beide auto's te finishen is opnieuw een feestje waard.

Het gat met het middenveld blijft voorlopig onoverkomelijk groot en er moet nog heel wat verbeteren voordat het Williams-duo zich in het middenveld kan melden om voor de WK-punten mee te knokken.Formule 1 podcast GP Hongarije - Max start vanaf pole, een mooi gevecht met Lewis

Iedereen moet op het puntje van zijn stoel hebben gezeten tijdens de GP van Hongarije. Wat een race!
Klik, beluister en GENIET