Gemengde gevoelens voor Haas F1 na Duitse kwalificatie

Gemengde gevoelens voor Haas F1 na Duitse kwalificatie
© Haas F1

Haas F1 had een redelijk goede kwalificatie. Zeker met Romain Grosjean die op plek zes van start gaat morgen bij de Grand Prix van Duitsland. Kevin Magnussen was niet op zijn best en start vanaf plaats twaalf.

Dat Magnussen in Q2 uit viel, was niet voorzien en zeker niet door hem zelf. Hij was vijfde in de derde vrije training en dat was een fantastische prestatie. Waarom hij nu de pace niet had is vooralsnog een raadsel.

Grosjean mag zichzelf een schouderklop geven. De Fransman ligt al een tijdje onder vuur, maar heeft met zijn zesde plek wel een statement gemaakt. Het is nu zaak om de zesde plek vast te houden in de race. Of dat gaat lukken? Zondag zal een ieder het zien.

Een belangrijk feit is dat Romain Grosjean met de 'oude' Haas VF-19 rijdt, terwijl zijn Deense teamgenoot Magnussen met de Haas volgens de laatste specificaties rijdt. Hoe de verhoudingen liggen zal morgen in de race duidelijk worden.

F1-kalender 2020: Klik hier om de Formule 1-kalender in je mobiel of tablet te zetten. Super handig!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.