Gemengde gevoelens bij Sauber: Ericsson P18 en Leclerc P14

Gemengde gevoelens bij Sauber: Ericsson P18 en Leclerc P14
©Sauber F1

Wat een topprestatie van Leclerc! Hij start morgen tijdens de F1 van Azerbeidjan vanaf P14. En daarmee heeft Marcus Ericsson heeft het hoofd moeten buigen voor voormalig F2 wonderkind Charles Leclerc die afstand nam van de Zweed door behoorlijk veel sneller te zijn en zich te kwalificeren in Q2. Ericsson start morgen vanaf P18, maar liefst 4 plekken achter Leclerc.

Zoals gewoonlijk waren Ericsson en Leclerc als eerste buiten tijdens de kwalificatie van de Grote prijs van Azerbeidzjan op het Baku City Circuit; een lastig circuit met veel stof op de baan. Leclerc nam al snel afstand van zijn teamgenoot en liet zien beter op het circuit te kunnen racen. Waar Leclerc al snel veilig bleek, moest Ericsson nog een snel rondje rondje uit zijn hoge hoed vandaan toveren, maar dat lukte niet.

Sauber F1 heeft zich sinds lange tijd niet zo goed gekwalificeerd. Daarmee laat het team zien zich elke wedstrijd te verbeteren.

Nieuwe F1-bolides 2020: Klik hier om de agenda te bekijken met onthullingen van de nieuwe F1-bolides.


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.
Redactie Contact RSS Feeds Privacy Disclaimer Vacatures Huisregels Adverteren
Alle rechten voorbehouden © 2016-2020